Concert de caritate cu Adi Gliga și Chris

Concert de caritate cu Adi Gliga și Chris

Duminică, 27 iunie 2010, de la ora 19, sunteţi invitaţi în sala mare a Teatrului Naţional din Cluj-Napoca la un concert de caritate susţinut de artistul ADI GLIGA. Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Protejarea şi Ajutorarea Handicapaţilor Neuro-Psihici din Cluj (APAHNP). În deschidere, va cânta CHRIS.

Scopul acestui spectacol caritabil este strângerea de fonduri pentru construirea unui imobil în cartierul Mănăştur, care să găzduiască activităţile Centrului de Zi, singura instituţie din Cluj care oferă programe social-comunitare pentru tinerii cu dizabilităţi intelectuale. Clădirea de pe strada Milton Lehrer nr. 18, unde funcţionează acum centrul, este revendicată, iar Primăria municipiului Cluj-Napoca a oferit APAHNP Cluj un teren în cartierul Mănăştur pentru ridicarea unui nou aşezământ.

Intrarea la concertul de la Teatrul Naţional este gratuită, dar aveţi posibilitatea de a dona bani în urnele amenajate în sala de spectacol.

Fiţi unul dintre cei 928 de clujeni care pot ocupa un loc în sala Teatrului Naţional, participând la acest eveniment de excepţie! Numai împreună putem construi lumea din jurul nostru!

Andreea Leonid

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.