Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Scoala de misiune transculturală de vară 2010 – Clujul Evanghelic

Scoala de misiune transculturală de vară 2010

Scoala de misiune transculturală de vară (SMTV) 2010 este concepută ca un program intensiv de instruire pentru câmpul de misiune transcultural şi se va desfăşura între intervalul 14 – 31 iulie 2010.

Programa SMTV a fost alcătuită cu grija pentru a acoperi aspecte de ordin doctrinar, istoric, cultural dar şi de ordin practic. Alături de personalul MMU vor fi şi profesori internaţionali cu experienţă în diferite câmpuri de misiune.

COORDONATE DE DERULARE A PROGRAMULUI

Datorită unor aspecte de ordin practic, s-au operat cateva modificari menite sa vina in sprijinul celor care vor sa participe la SMTV.

Locatia: in virtutea accesibilitatii, noua locatie a SMTV 2010 va fi Cluj-Napoca, Biserica Penticostala nr. 1, str. Carpati. nr. 29.

Perioada: 14-31 iulie, cu incepere in data de 14 la ora 13:00

Costuri: 250 RON – in urma eforturilor de a optimiza costurile, s-a redus semnificativ taxa de curs, eliminand anumite cheltuieli. Taxa include pranzul, protocol (fursecuri, bauturi, cafea), si materiale de curs si se va achita prin transfer bancar pana in data de 10 iulie (clic pentru coordonate)

Cazare: pentru a face posibila reducerea costurilor, propunem ca participantii din afara Clujului sa se cazeze in familii creştine, prieteni, cunoscuti, etc. Persoanele care nu au relatii in Cluj, sunt rugate sa ne contacteze pentru a le putea facilita relatii in acest sens.

Data limita: avand in vedere noile conditii, data limita de inscriere se prelungeste pana la 10 iulie 2010, pentru a permite si altor doritori sa se inscrie.

Numar limita participanti: 30 persoane

Detalii si înscriere: mmu.ro

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.