Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Biserica Penticostală Speranța – saitul este din nou funcțional – Clujul Evanghelic

Biserica Penticostală Speranța – saitul este din nou funcțional

Saitul Bisericii Penticostale Speranța din Mărăști (Siretului 10, vizavi de Șapca lui Ceaușescu) este din nou funcțional – de câteva săptămâni, doar acuma îl anunț aici – după o perioadă destul de lungă de pauză. Cea mai importantă funcționalitate nouă este transmisia LIVE a programelor bisericii, deși nu este clar dacă aceasta funcționează deja sau este în pregătire.

Pe sait mai este prezent un istoric, albume de fotografii, articole de învățătură  și prezentări ale familiilor din biserică.

Saitul poate fi îmbunătățit, Biserica Speranța fiind una cu multe departamente de slujire și misiune, lucruri care nu se reflectă pe pagina de internet.

Bisericile care vor să fie prezente pe internet trebuie să investească serios atât financiar într-un sait util, elegant, ușor de administrat și vizitat, dar și prin timp, prin dedicarea celor care-l administrează și actualizează.

Vizitează BisericaSperantaCluj.ro.

Mulțumim Bisericii Penticostale Speranța pentru includerea bannerului clujulevanghelic.ro pe pagina principală!

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.