ORGANIZAŢIA CREŞTINĂ “ECCE HOMO” te cheamă să te alături în sprijinirea sinistraţilor din judeţul Botoşani

Nici anul acesta Romania nu a fost scutită de calamităţi, inundaţiile din luna iulie afectând majoritatea judeţelor ţării. Ecce-Homo s-a implicat şi de această dată în zonele calamitate, ajutorul nostru îndreptându-se în special spre judeţul Botoşani, în oraşul Dorohoi şi comuna Hiliseu Horia.

În lunile iulie şi august, în localitatea Dorohoi, în colaborare cu autorităţile locale, biserici şi societatea civilă, am reuşit să venim în sprijinul a 1600 de sinistraţi, oferindu-le o masă caldă pe zi.

Administraţia locală din Dorohoi este în prezent în controlul lucrurilor, asigurând pregătirea hranei în 3 bucătării, lucrându-se de asemenea şi la faza organizării de transporturi de materiale de construcţii, pentru reconstrucţii sau reparaţii de case.

Deoarece zonele rurale sunt neglijate, ne-am concentrat în luna august pe comuna Hilişeu Horia unde în momentul acesta oferim o masă caldă familiilor sinistrate. Având în vedere faptul că inundaţiile au distrus toate culturile agricole, familiile rămânând fără resurse pentru la iarnă, dorim să le oferim sprijinul nostru, oferind fiecărei familii de sinistraţi câte 3 saci cu cartofi. Un sac de cartofi de 35kg costă 50 de lei!

Alătură-te nouă ca cele 155 de familii din Localitatea Hilişeu Horia să beneficieze de cartofi pentru iarnă. Împreună putem oferi ajutor şi speranţă unor oameni în nevoi!

Donațiile dumneavoastra pot fi atât în bani cât și în cartofi. Le puteți duce la sediul Ecce-Homo pe Henri Barbusse 43 până în 30 septembrie. Banii poti fi și virați în contul RO78BTRL01301205976085XX, Banca Transilvania, Cluj-Napoca.

ORGANIZAŢIA CREŞTINĂ “ECCE HOMO”  te cheamă să te alături în sprijinul sinistraţilor din judeţul Botoşani

(click pe imagine pentru a deschide versiunea mai mare)

3 Comentarii

  1. Pingback: O mână de ajutor – 2010 « La Rotundu septembrie 14, 2010
  2. laspin septembrie 19, 2010
  3. isac mariana noiembrie 20, 2010

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.