Joanna Weaver, autoare a cărții „€œO inimă ca a Mariei într-o lume că a Martei” la o seară pentru femei la Biserica Penticostală Betel

Vineri, 8 octombrie 2010, între orele 18.00-20.30, la Biserica Penticostală, €œBetel din cartierul Zorilor va avea loc o întâlnire pentru femei.

Invitată acestei seri va fi Joanna Weaver din Montana, SUA. Autoare a mai multor cărţi devenite best-seller, consilier şi conferenţiar pe probleme de familie, cunoscută publicului din România în special pentru două dintre cărţile sale, care i-au fost traduse: „€œO inimă ca a Mariei într-o lume că a Martei” şi „€œO atitudine că a Mariei”.

Joanna Weaver va împărtăşi participantelor la această conferinţa strategii practice menite să le ajute să devină mai apropiate în relaţia lor cu Dumnezeu, să se întărească în slujire şi în devotamentul faţă de Mântuitorul, chiar în mijlocul unei vieţi agitate în care responsabilităţile cotidiene le copleşesc adeseori.

Sunteţi aşteptate, aşadar, împreună cu prietenele voastre, la Biserica Penticostală din cartierul Zorilor, Str. Curcubeului, nr.7, vineri, 8 octombrie 2010, începând cu oră 18.00!

Joanna Weaver menține și un blog în limba engleză pe care îl puteți citi AICI.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.