Conferința Torent 2010

Torent 2010 iti propune o intalnire cu tine insuti. O cautare interioara pentru a descoperi lucrurile puse in tine inainte chiar de a fi creat. O chemare la lupta pe care o ai de purtat si la descoperirea atitudinii de invingator. O redescoperire a valorilor puse in tine de Dumnezeu.

Conferinta Torent este un eveniment dedicat studentilor in primul rand, dar care este deschis tututor celor care vor sa petreaca doua zile impreuna, in inchinare, pentru a descoperi cum sa faca fata provocarilor specifice varstei studentesti. E timpul generatiei tinere sa se ridice pentru a implini lucrarea lui Dumnezeu. Torent te provoaca sa iesi din rutina zilnica si sa incerci sa o schimbi prin plantarea valorilor crestine adevarate in viata ta de zi cu zi, de dimineata pana seara. Te invita sa iei atitudine fata de ce se intampla in jurul tau, acum cand ai varsta la care deciziile sunt in propriile tale maini.

Torent este organizat de Casa Tamplarului, o biserica inceputa in toamna anului 2008, care doreste sa fie un loc pentru studentii care urmeaza o facultate in Cluj si care nu merg sau nu si-au gasit locul intr-o biserica locala.

Program conferință:

Sambata, 23 Octombrie, Casa de cultura a studentilor, ora 18.00

Inchinare: Decean
Mesaj: Mark Pfeifer
Invitat: Sorin Nicolae

Duminica, 24 Octombrie, Clubul CFR
Ora 9.00: Sesiune, inchinare si mesaj special pentru doamne si domnisoare impreuna cu Nicki Pfeifer.
Ora 11.30 – Sesiune, inchinare si mesaj special pentru barbati adevarati impreuna cu Pastorul Mark W. Pfeifer.

Duminica, 24 octombrie, Casa de cultura a studentilor, de la ora 18.00
Inchinare: Decean
Mesaj: Mark Pfeifer
Invitat: Trupa 4Motion

Intrarea este liberă.

Detalii: conferintatorent.ro@ConfTORENT

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.