Societatea de Caritate Blythswood din Florești: Fă pe cineva să zâmbească de Crăciun!

Make Someone Smile this Christmas!

Fă pe cineva să zâmbească de Crăciun!

Shoebox Project – Cutie de pantofi cu daruri de Crăciun

Societatea de Caritate Blythswood este o organizaţie creştină cu profil caritabil, ce şi-a propus drept scop ajutorarea fizică şi spirituală a celor aflaţi în nevoie.

O activitate remarcabilă a organizaţiei Blythswood este Proiectul Shoebox, ceea ce înseamnă acordarea unui cadou de crăciun împachetat într-o cutie de pantofi, celor nevoiaşi. Până la sfârşitul anului trecut, organizaţia a donat peste 10.000 de colete pe an, primite din străinătate (cu precadere din Scoţia). Începând din acest an, sponsorizările din străinătate vor avea un număr foarte redus comparativ cu cele din anii precedenţi şi cu numărul oamenilor aflaţi în nevoie.

Crăciunul, festivitatea naşterii Domnului Isus, pentru noi înseamnă foarte mult. Din acest motiv ne amintim des şi de acest vers biblic: “Ce ai, pe care să nu-l fi primit?” (1. Corinteni 4, 7). De aceea dorim ca noi să continuam acest proiect şi dorim să vă încurajăm atât pe Dumneavoastră cât şi pe membrii bisericii Dumneavoastre să participaţi la acest program, pregătind daruri de Crăciun împachetate frumos într-o cutie de pantofi (sau în pungi de plastic). Îi încurajăm şi pe cei care nu au posibilitatea de a face un pachet complet să contribuie cu colectarea bunurilor cu ceea ce au ei de oferit.

Conţinutul cutiilor diferă prin categoriile de vârstă, pe care vă rugăm să le păstraţi în memorie, în momentul pregătirii pachetelor:

Fată 3-7 ani Fată 8-12 ani Fată 13-17 ani Femeie în vârstă Bebeluşi
Băiat 3-7 ani Băiat 8-12 ani Băiat 13-17 ani Bărbat în vârstă

Din cauză că ne-am întâlnit des cu întrebarea: „Ce să pun în cutie?”, dorim să vă prezintăm o listă cu cateva idei adunate din experienţa anilor trecuţi pentru a vă inspira (şi nu pentru a vă obliga/stresa!):

  • ARTICOLE ŞCOLARE: stilouri, creioane, creioane colorate, carioci, ascuţitori, ştampile pentru copii + cerneală, caiete, agende, calculatoare de mână, cărţi, cărţi de colorat, acuarele, pensule, plastelina, etichete şcolare, beţişoare, radiere, rigle, etc.
  • PRODUSE PENTRU IGIENA CORPORALA: săpun/şampon, deodorant, cremă, pieptene / perie, produse sanitare, spumă de ras / aparate de ras, periute si pasta de dinţi, etc.
  • Jucării: jucării mici, maşinuţe, mingi, baloane, păpuşi, animale din plus, muzicuţe, yo-yo, jucării care emit lumină sau sunete, etc.
  • ALTELE: dulciuri (bomboane, acadele pe bat, ciocolată, gumă de mestecat, etc.), şosete, tricouri, mănuşi, eşarfe, căciuli, ochelari de soare, agrafe de păr, bijuterii, jucării, ceasuri, lanterne (cu baterii), etc.
  • URĂRILE PERSONALE (ale Dumneavoastră) DE CRĂCIUN.

Cu speranţa că o să avem posibilitatea de a lucra împreună şi de a ne bucura împreună şi de fericirea alţilor,
Berke Anna,
Director Promovări şi Publicitate,
Blythswood Romania

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.