Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Un SMS pentru mamele singure cu copii – Clujul Evanghelic

Un SMS pentru mamele singure cu copii

Impreuna putem schimba vietile a sase mame care isi cresc singure copiii!

Doneaza 2 euro prin trimiterea unui sms la numarul 858 in retelele Vodafone, Orange sau Cosmote, in perioada 11 octombrie – 15 noiembrie!

Alatura-te Fundatiei de Caritate Herald in proiectul ”Casa in care sa-mi cresc copilul” si impreuna vom construi locuinte decente pentru sase mame care isi cresc singure copiii.

Banii vor fi folositi in totalitate la construirea acestor locuinte, in localitatea Apahida, judetul Cluj, pe un teren donat de o familie clujeana. Nu se percepe TVA pentru suma donata, iar serviciile sunt oferite gratuit de Vodafone, Orange si Cosmote.

E usor sa fim indiferenti la nevoile celor din jur, dar e o bucurie sa facem ceva. Poate vei spune: “Da, aceste mame nu au o locuinta a lor, dar sunt singurele?” E adevarat, nu sunt singurele, DAR:

  1. in timp ce noi stam pe un scaun confortabil la masa de pranz, una dintre aceste mame trebuie sa incrobeasca ceva de mancare dintr-un frigider aproape gol;
  2. in timp ce noi stam sa ne gandim ce prajiutura sa le oferim copiilor nostri, una din aceste mame gateste in vecini pentru copilul ei;
  3. in timp ce pentru noi este de la sine inteles sa avem apa, caldura, gaz in locuinta, una din aceste mame nu are curaj sa viseze la asa ceva;
  4. in ce noi avm un loc sigur unde sa ne punem capul seara, una din aceste mame traieste cu teroare in suflet, gandindu-se ca va trebui sa iasa in strada pentru ca banii nu ii ajung pentru chirie.

Proiectul “Casa in care sa-mi cresc copilul!” este sustinut de: Time4News, Magic FM, TVR Cluj, Faclia, Ziua de Cluj, Cetateanul Clujean, Baby, Jurnalul National.

Mai multe informatii pe www.case4mame.ro. Cu 2 euro la 858 ajuti ca aceste mame sa aiba o viata decenta!

case4mame.ro

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.