Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Tombola Moș Herald & concert cu Viorela Cioban, Vali Voicu și Zoltan Kacso – Clujul Evanghelic

Tombola Moș Herald & concert cu Viorela Cioban, Vali Voicu și Zoltan Kacso

Biletul pentru tombolă este în valoare de 10 Ron, iar castigatorii vor primi un cadou generos cu ocazia Mosului Nicolae. Fondurile strânse vor fi utilizate pentru Centrul de Zi pentru Adolescenţi al Fundatiei de Caritate Herald.

Pentru a procura bilete puteti suna la numarul de telefon: 0743 168 942 sau ele se gasesc in incinta Real langa standul Info Clienti si la sediul Fundatiei de pe strada Magaziei nr.20. Pachetele castigatoare au fost donate de catre voluntarii fundatiei. Acestea contin jucarii, dulciuri, rechizite si alte surprize pentru cei mici.
Proiectul “TOMBOLA MOS HERALD” a fost realizat in parteneriat cu Liceul Teologic Baptist “Emanuel” care a mobilizat voluntarii pentru vanzarea biletelor si Hypermarketul Real.

Clujenii sunt asteptati “cu mic cu mare” sa se bucure impreună cu noi de atmosfera de Sarbatoare la Spectacolul oferit in cinstea copiilor, care cu zambete si bucurie in suflet asteapta nerabdatori batranul Mos. La eveniment vor fi si alte momente speciale, iar cei care vor intretine atmosfera vor fi artistii Viorela Cioban, Vali Voicu, Zoltan Kacso si un invitat surpriza.

Fundatia de Caritate Herald ofera servicii de asistenta sociala acreditate pentru trei grupuri defavorizate: adolescenti cu risc de abandon scolar, familii mono-parentale si varstnici. Acest proiect este destinat adolescentilor.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.