Săptămâna Căsătoriei – lansare la Cluj-Napoca în 7 februarie

Grupul de inițiativă al Marriage Week Romania în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca lansează în 7 Februarie 2011 la Cluj-Napoca cel mai mare eveniment național din România dedicat cuplurilor căsătorite: Săptămâna Căsătoriei, 7-14 Februarie.

Conferința de presă va avea loc luni, 7 februarie 2011, ora 11.00, în Sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca, str. Moților nr. 1-3. Ceremonia oficială de lansare a Săptămânii Căsătoriei se va desfășura luni, 7 februarie 2011, orele 18:00 în centrul orașului Cluj-Napoca. Festivitatea se va deschide în prezența oficialităților pe pietonalul Pieței Unirii și va consta într-un moment special pentru cuplurile căsătorite prezente. Ceremonia se va încheia la Casa Municipala de Cultură (Piața Unirii nr. 24) unde de la orele 18:30 va avea loc un concert în care diferiți artiști locali vor interpreta piese având ca temă dragostea și căsătoria. Intrarea este libera.

Săptămâna Căsătoriei este o sărbătoare internaţională iniţiată în Marea Britanie în 1997 și celebrată anual în perioada 7-14 februarie sub denumirea de Marriage Week. În ultimii ani s-a extins cu repeziciune în tot mai multe țări din lume precum Elveția, Germania, Cehia, Ungaria, Irlanda, SUA, Australia, etc. Scopul este promovarea căsătoriei, întărirea căsniciei și susținerea valorilor familiei în societate și în lume.

În România prima ediție a Săptămânii Căsătoriei se va celebra în 7-14 februarie 2011 în orașe precum ClujNapoca, Oradea, Satu-Mare, Sighișoara, Mediaș, Ploiești, Tg. Mureș, Arad și București și va consta într-o serie de evenimente și promoții pentru cuplurile căsătorite derulate de ONG-uri, firme, biserici și instituții. Detalii pe www.MarriageWeek.ro

Săptămâna Căsătoriei, 7-14 februarie 2011 • O căsnicie fericită nu e o-ntâmplare

Nici un comentariu

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.