Concert: Adi Gliga la Cercul Militar

http://adigliga.blogspot.com/2011/02/concert-la-cluj-cercul-militar.html


Comunicat de presă

Luni, 21 februarie 2011, de la ora 18, sunteți invitați la Cercul Militar din Cluj la o seară specială de caritate.
Evenimentul este organizat de Asociația pentru Protejarea și Ajutorarea Handicapaților Neuro-Pshici Cluj (APAHNPC) și Cercul Militar.
Tinerii cu dizabilități intelectuale vor prezenta o scenetă construită pe baza “Nunții din Cana”, episodul din Evanghelia după Ioan în care Mântuitorul a transformat apa în vin. După acest moment va urma un spectacol de muzică de inspirație creștină susținut de ADI GLIGA. La finalul concertului se vor putea face donații în bani.
Scopul acestui concert caritabil este strângerea de fonduri pentru construirea unui imobil în cartierul Mănăștur, care să găzduiască activitățile Centrului de Zi „Sf. Maria”, singura instituție din Cluj care oferă programe social-comunitare pentru tinerii cu dizabilități intelectuale.
Clădirea de pe strada Milton Lehrer nr. 18, unde funcționează acum centrul, este revendicată, iar Primăria municipiului Cluj-Napoca a oferit APAHNPC un teren în cartierul Mănăștur pentru ridicarea unui nou așezământ. Valoarea acestuia se ridică la 600.000 de euro.
Evenimentul de caritate de luni, 21 februarie 2011, este al treilea dedicat strângerii de fonduri pentru centrul menționat. Intrarea la concertul de la Cercul Militar este gratuită, dar aveți posibilitatea de a dona bani în urnele amenajate. Împreună putem construi lumea din jurul nostru!

Persoane de contact:

Președinte APAHNPC, Ana Mariana Ilieș – 0749.122.734
Coordonatorul Centrului de zi „Sf. Maria”, Anca Mercea Ilieș – 0747.726.198

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.