Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Facilități app.bibliaonline.ro – Clujul Evanghelic

Facilități app.bibliaonline.ro

„Aveți posibilitatea să deschideți mai multe pasaje în același timp. De exemplu, puteți deschide în paralel, două coloane (vertical sau orizontal), două texte asemănătoare și să le studiați. Sau puteți alege să aveți mai multe tab-uri deschise în același timp, și să navigați cu ușurință între ele.

Ba mai multe, dacă vă faceți cont, puteți să adăugați comentarii personale la versetele preferate. O altă facilitate care mi se pare importantă este adăugarea de marcaje/evidențieri pentru cuvinte cheie. Spre exemplu, dacă doriți ca în toată Biblia să se sublinieze cu galben cuvântul ‘Dumnezeu’, puteți face aceasta. Se pot defini oricâte cuvinte cheie, formatate oricât de diferit.

În contextul unui capitol, se poate marca unul sau mai multe versete ca fiind versete cheie. De asemenea,puteți sublinia anumite versete cu diverse culori, pentru a le observa mai ușor pe viitor.

O altă facilitate este aceea de a alege să vedeți sau nu trimiterile fiecărui verset. Puteți de asemenea activa sau dezactiva vizualizarea titlurilor de pasaje. Mărimea textului versetelor este de asemenea și ea ajustabilă.”

http://www.radubrehar.ro/aplicatia-biblia-online.html

Autorul aplicației: Nicolae Matei din Republica Moldova.

Acesați aplicația la adresa: http://app.bibliaonline.ro

Ce aș dori să văd eu:

  • support offline (disponibil in browserele moderne prin html5)
  • cand deschid din nou aplicația să pornească acolo unde am rămas când am închis

2 Comentarii

  1. Paul Pacurar martie 5, 2011
  2. Radu B. februarie 22, 2012

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.