Seminar: Ziua nuntii – planificare, jocuri si concursuri la nunta

Exista multe nunti obisnuite si exista putine nunti originale, de care sa vorbeasca toti invitatii cu incantare. Ne dorim ca si nunta Dumneavoastra sa iasa din anonimat, asa ca…

Va invitam la seminarul DecoLife cu titlul „Ziua nuntii – planificare, jocuri si cola nunta” care va avea loc in data de 11 aprilie (luni) 2011, orele 18:00, la Hotel City Plaza Cluj-Napoca. Seminarul ofera idei creative pentru nunta Dumneavoastra sau a prietenilor Dumneavoastra si va ajuta sa faceti din ziua nuntii o zi cat mai relaxanta pentru Dumneavoastra ca si miri si cat mai placuta pentru invitatii Dumnveavoastra. Invitatia de mai jos va ofera detalii legate de cateva din temele care se vor discuta la Seminarul din 11 aprilie.

Acesta va fi ultimul seminar organizat de DecoLife in anul 2011 pe tema pregatirii nuntii. Deci daca aveti cunsocuti sau rude care vor avea nunta in 2011 sau in 2012, va incurajam sa le transmiteti invitatia atasata. Evenimentul se adreseaza oricarui cuplu de miri indiferent daca au sa nu contractate serviciile legate de nunta.

Va asteptam si va dorim … pregatiri calde de Paste!

Cu drag de Frumos si de Oameni,
Echipa DecoLife
www.DecoLife.ro
– DecoLife – decoratiuni pentru nunta, casa, suflet –

4 Comentarii

  1. Doru aprilie 11, 2011
  2. Doru aprilie 13, 2011
    • Vasile Tomoiagă aprilie 13, 2011

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.