Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Cultura vieții, practic – Clujul Evanghelic

Cultura vieții, practic

Nici un partid politic nu abordeaza chestiuna dramatica a avortului. 42% din români consideră avortul o crimă? Apă de ploaie. Marmota învelește ciocolată în staniol. Dacă aproape unul din 2 români ar avea opinii așa tranșante n-ar fi fost posibil ca în ultimii 20 de ani să avem peste 15.000.000 de avorturi. Este cunoscută atitudinea duală și comportamentul contadictoriu al românului: una spune (mai ales la sondaje) și alta face.

majoritate covârșitoare a respondenților consideră că rolul televiziunii ar trebui să fie educativ – 98% (Vasile Dâncu, România reală nu există)

Atitudinea față de cultura vieții nu trebuie analizata doar privind la celălalt. În primul rând fiecare trebuie să se cerceteze pe sine: câți copii au în medie baptiștii? 2. Penticostalii? 4 (dar se îmburghezesc și ei).

Mai mult, cât de mult încurajăm și sprijinim pe cei implicați direct în promovarea culturii vieții?

1 comentariu

  1. Chis Paul aprilie 12, 2011

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.