Bucuria de a fi copil – targ caritabil la Betel

Asociaţia Creştină „HaNNaH” a demarat o campanie locală de strângere de dulciuri, rechizite, jucării şi articole de igienă personală, pentru ajutorarea unui număr de 40 de copii proveniţi din familii fără venituri sau cu venituri foarte mici, din Cluj-Napoca.

Bucuria de a fi copil

Campania socială desfăşurată de Asociaţia Creştină „HaNNaH”, în perioada 3 mai – 3 iunie 2011

În cadrul acestei campanii, se urmăreşte ajutorarea unui număr de 40 de copii provenind din familii defavorizate, cu domiciliul în Cluj-Napoca. Pe durata programului de ajutorare, se vor strânge dulciuri, rechizite, jucării si articole de igienă personală (săpun, pastă de dinţi şi periuţă), care vor fi dăruite copiilor în nişte cutii de cadouri.

Tot în cadrul acestui proiect, în data de 27 mai 2011, ora 21:00, la finalul întâlnirii de tineret, ce va avea loc la Biserica Baptista Nr. 5 Betel, de pe strada Răvaşului 4-6, se va organiza un târg caritabil, unde vor fi puse spre vânzare articole confecţionate manual, felicitări şi obiecte ornamentale. Toate fondurile strânse în cadrul acestui târg vor fi destinate proiectului „Bucuria de a fi copil”.

Cei 40 de copii, cărora li se adresează acest proiect, au fost selectaţi în urma anchetei socio-demografice efectuate de către Asociaţia Creştină „HaNNaH”, în cadrul unei campanii realizate anterior – „Ajutor într-o cutie!”, din aprilie 2011.

Prezentul proiect poate fi susţinut nu doar în cadrul târgului, ci şi prin donaţii materiale sau financiare. Acestea se pot face la sediul Asociaţiei Creştine HaNNaH, strada Doinei nr. 77 şi la Biserica Baptistă Betel, strada Răvaşului nr. 4-6.

***

Organizaţia Creştină „HaNNaH” a fost fondată în anul 2006, din dorinţa de sprijinire a celor în nevoie, din dorinţa vie de răspândire a Cuvântului lui Dumnezeu, în mod practic, în mijlocul societăţii în care trăim, arătând astfel că Dumnezeu este aproape, că este viu şi că iubeşte.

Pentru informaţii suplimentare:
Emilia Maghiar / Manager departament ajutorare / Asociaţia Creştină de Ajutorare „HaNNaH” / 0758 638 021 / emilia.maghiar@asociatiahannah.ro / www.asociatiahannah.ro

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.