Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Chestionar medical: cum v-a îmbunătățit starea de sănătate diferite tratamente – Clujul Evanghelic

Chestionar medical: cum v-a îmbunătățit starea de sănătate diferite tratamente

Dragi prieteni

Unul din colegii noştri de suferinţă, student în anul 6 (terminal) la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj, Iosif Szanto, şi care îşi predă lucrarea de licenţă în luna iulie a.c. pe borrelioză (urmând să o susţină ulterior, în august), are nevoie urgent de cât mai mulţi pacienţi pentru a completa un chestionar a cărui statistică o va anexa lucrării sale.

În principal, raţiunea chestionarului este de a scoate în evidenţă statistic în ce fel starea Dvs. de sănătate a cunoscut îmbunătăţiri (mai mici sau mai mari, de mai scurtă sau de mai lungă durată) apelând la diverse tratamente – fie de medicină alopată, fie de medicină alternativă şi naturistă, sau apelând la ambele, combinat.

Iosif Szanto este unul din învingătorii bolii lyme (a fost chiar paralizat, a suferit de probleme neurologice, articulare etc.), şi a folosit ambele tipuri de tratamente – atât alopate, cât şi naturiste – şi îşi doreşte să îşi dedice viitorul său medical ajutorării pacienţilor lyme. Este totodată şi absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj (pe care a absolvit-o înainte de Facultatea de Medicină), un violonist de excepţie!

Cu siguranţă că merită să îl ajutăm!
Veţi rămâne anonim – numele Dvs. nu va fi nici citat şi nici publicat; este însă nevoie de cazuri reale, de pacienţi reali.

Vă rog fierbinte – haideţi să îi dăm o mână de ajutor!
Aştept un răspuns de la cei care doresc să îl ajute, completând chestionarul. – scrieţi-mi de pe site: http://lyme.ro/contact-lyme.php

Vă cer scuze că, având în vedere faptul că se află în pragul licenţei, nu pot face publică adresa lui de email. În schimb, îi voi forward-a răspunsurile celor care doriţi să îl ajutaţi completând chestionarul. Îi va contacta personal pe cei ce doresc să se implice în acest proiect.

Rezultatele finale ale chestionarului vor fi publicate pe site-ul www.lyme.ro, după susţinerea lucrării de licenţă. Atunci veţi putea să îi şi adresaţi întrebări referitoare la terapiile folosite pentru a-şi recâştiga sănătatea. Dar până la susţinerea licenţei, vă rog să îi dăm o mână de ajutor şi să îi respectăm timpul de pregătire.

Să ne amintim de vorba înţeleptului Solomon, din Sfintele Scripturi: „Sufletul binefăcător va fi săturat şi cel ce udă pe alţii, va fi udat şi el” (Pilde 11:25). Adică binele făcut semenului nostru, se întoarce asupra noastră, după cum o spune şi Isus: „Cu ce măsură măsuraţi, vi se va măsura; şi vi se va da şi mai mult” (Ev. Marcu 4:24)

Vă mulţumesc tuturor şi
SĂNĂTATE MAXIMĂ!

Silvian Guranda – p.s. scrieţi-mi de pe site: http://lyme.ro/contact-lyme.php

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.