Operatiune Shawshank: Campanie de colectare de carte a Fundatiei Rescue

Fundatia Umanitara Rescue realizeaza in perioada iunie-august 2011 o campanie de strangere de carte intitulata “Cartea de acasa” care are ca scop dotarea cu materiale educationale si carte a unor penitenciare din tarile europene in care isi ispasesc condamnarea persoane de nationalitate romana, si facilitarea accesului acestora la materiale educationale si carti in limba romana.

Fundatia Umanitara Rescue are o experienta de peste 15 ani in munca cu persoanele private de libertate in detentie si post detentie, desfasurand programe de asistenta psiho-sociala, asistenta moral-crestina, programe de constientizare si responsabilizare sociala, programe de preventie a infractionalitatii, donatii si ajutorare umanitara. De asemnea, in anul 2006 am realizat o campanie de colectare de carte asemanatoare, prin care am dotat cu materiale educationale si carti 21 de unitati penitenciare din Romania, insumand in total peste 12.500 de volume.

Persoanele fizice si juridice care doresc sa se implice in acest proiect prin donare de carti sunt rugate sa ne contacteze la numarul de telefon 0728-136-471, sau direct la sediul fundatiei din strada Fabricii, nr. 4, Cluj-Napoca.

Va asteptam alaturi de noi in aceasta campanie!

(Imaginea este dintr-o scenă a filmului Shawshank Redemption despre modul în care un bancher ce ajunge pe nedrept în închisoare reușește să refacă biblioteca și să primească fonduri anuale pentru cumpărarea de noi volume.)

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.