Campanie Dorcas: “Toamna se numără… rechizitele!”

Asociaţia Dorcas Aid România priveşte acest nou început de an şcolar ca pe o oportunitate de a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor proveniţi din familii defavorizate.

In acest scop initiaza campania “Toamna se numără rechizitele” care se desfăşoară în perioada 3 Sept – 19 Sept 2011.

Scopul acestei campanii este să ajutăm cât mai mulţi copii nevoiasi, oferindu-le rechizite: pixuri, creioane, radiere, penare, stilouri, caiete etc.

Un obiectiv important este să conştientizăm comunităţile din care fac parte aceşti copii cu resurse limitate de existenţa lor . De aceea, invităm să participe în campania noastră şcoli, biserici, firme care vor trebui in prima faza sa colecteze rechizite din donatii oferite de membrii fiecarei comunitati.

A doua etapă constă în distribuirea rechizitelor strânse către copiii nevoiaşi din comunitatea (scoala, biserica) participantă.

Dorcas Aid Romania îşi asumă responsabilitatea pentru partea de marketing şi promovare, oferind totodată suport pe durata desfăşurării campaniei.

Ne dorim mult ca noul an şcolar să fie un motiv de bucurie şi pentru elevii nevoiaşi, de aceea Dorcas Aid România vă invită cu drag să participaţi la această campanie!

(Pentru clujulevanghelic.ro, Victor Petrariu, Dorcas)

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.