Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/responsive-select-menu/sparkoptions/SparkOptions.class.php on line 778
BIG-Impact: Administrarea creșterii bisericii – Clujul Evanghelic

BIG-Impact: Administrarea creșterii bisericii

big-impact.ro

„BIG 5.4 este conceput pentru mobilizarea bisericilor locale la împlinirea visului lui Dumnezeu: un pământ populat cu fii și fiice de Dumnezeu. Adesea însă focalizarea pe scop, mobilizarea la ucenicie ca mod de viață și împărtășirea conducerii facilitează împlinirea scopului pe speza relațiilor.

Dacă fiecare problemă din lume este o problemă de relație, administrarea creșterii bisericii obligă printre altele și la administrarea biblică, în dragoste și în adevăr, a relațiilor.

Scopul cursului este motivarea, echiparea și formarea echipelor de conducere ale bisericilor prezente, în vederea administrării biblice a creșterii bisericii locale”

Detalii aici: big-impact.ro

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/clujulev/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35