Dialogurile TVR Cluj: Sinuciderea – salvare sau condamnare?

Joi, 27 octombrie 2011, de la ora 18 vă invităm la sediul TVR Cluj la conferința ”Sinuciderea – „salvare” sau condamnare?”. Vor susține prelegeri:

• dr. DOINA COSMAN, profesor universitar de psihiatrie şi sănătate mintală, şef al Disciplinei de Psihologie Clinică a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” şi şef al Clinicii Psihiatrie III din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj

• pr. STELIAN TOFANĂ, prof. univ. dr. la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Prelegerile fac parte dintr-o serie de conferințe televizate, inițiate de postul public de televiziune, sub genericul „Dialogurile TVR Cluj cu părintele Stelian Tofană și invitații săi”. Dezbaterile sunt destinate publicului larg, dar și specialiștilor din diverse domenii. La final se pot adresa întrebări pe marginea subiectului menționat. Intrarea la acest eveniment este gratuită. Capacitatea sălii de spectacole de pe strada Donath, nr. 160 (sediul TVR Cluj) este de 200 de locuri.

“Dialogurile TVR Cluj” au loc în ultima zi de joi a fiecărei luni. Prelegerile au ca scop inițierea unui dialog între Biserică și societate prin mass-media, crearea unui spațiu de dezbatere în acest sens, întâlnirea omului cu sacrul, familiarizarea cu valorile spirituale care ne marchează viața și promovarea unui spirit interconfesional în rândul creștinilor. Partener al acestor evenimente este Academia de Muzică ”Gh. Dima” din Cluj.

Vă invităm să participați la acest eveniment!

Coordonatori proiect,
Andreea Leonid
Alin Gelmărean

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.