MediaCrestina.com despre Conferința Torent 2011

„Conferința Torent din acest an a fost una slabă. În realitate nu se poate numi conferință întrucât nu a existat nicio legătură între mesaje si concerte, un fir rosu al ideilor si conceptiei, ci a fost doar un program de biserică prezentat pe o scenă amenajata oribil, într-o Casă de Cultură dintr-un oraș extraordinar. S-a putut observa lipsa de pasiune și de dedicare a organizatorilor pentru eveniment.
[…] Dotarea tehnologică nu mă interesează aproape deloc, ce mă interersează este pasiunea și ardoarea trupelor, artiștilor de a face ARTA. Vreau să îi văd pe scenă, in trairea lor care da forma si expresie actului artistic, deconectați de lume, … deconcetați de realitate și conectați la piesă, la muzică, la Domnul. Așa ceva nu am găsit la Torent 2011.
[…] Publicul format in majoritate din adolescenți a reușit să nu facă de râs tot evenimentul. Prin atmosfera creată de acea mare masă de adolescenți, s-a reușit salvarea unui eveniment slab, prestația lipsita de culoare a unei trupe apuse și un mesaj biblic mediocru.”

mediacrestina.com/conferinta-torent-2011-regenerat.html

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.