Sărbătoare Mulțumirii la Biserica Baptistă Dâmbul Rotund

Alergand printre grijuri, probleme si framantari de zi cu zi, noi, oamenii, suntem tentati sa spunem „Doamne, Te rog…!”, mult mai des decat Ii spunem „Doamne, Iti multumesc…!”.

Pentru ca azi e o zi dedicata multumirii, va invit ca impreuna sa Ii multumim pentru cei dragi ai nostri, pentru inca o zi in care El a lasat sa rasara soarele, pentru sanatate, pentru incercari, binecuvantari, pentru lacrimi, pentru timpuri de pace si har in care putem fi impreuna pentru o astfel de sarbatoare.

Omul a fost creat ca un intreg format armonios din trup si suflet, iar Dumnezeu se ingrijeste atat de nevoile noastre trupesti cat si cele spirituale.

Astfel, Dumnezeu ne promite in Geneza 8: 22 „Cat va fi pamantul, nu va inceta semanatul si seceratul, frigul si caldura, vara si iarna, ziua si noaptea.” Vedem implinirea acestei promisiuni in fiecare zi, in vietile noastre, si se cuvine sa-I aduce multumiri pentru credinciosia Lui.

Si, ” Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica” (Ioan 3:16) , va chem sa-I multumim pentru dragostea cu care ne copleseste in fiecare clipa, pentru promisiunea vietii vesnice in Cristos, pentru trupul si sangele Sau care s-au dat pentru noi si pentru binecuvantarile care curg din cer, peste noi.

Iar pentru ca noi suntem vremelnici pe acest pamant, sa spunem si noi impreuna cu psalmistul „Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta.” Ps 90:12

Anca Alexandra I., 23.10.2011

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.