Și totuși există speranța

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea vă invită la seria de evenimente:

  • Ți s-a golit buzunarul și criza financiară te afectează tot mai mult?
  • Suferi de o boală incurabilă?
  • Te simți tot mai singur?
  • Certurile în familie sunt tot mai dese și crezi că soluția e doar divorțul?
  • Ți-e teamă cumva de moarte sau te sperie ideea de sfârșitul lumii?

Dacă ai răspuns cu cel puțin un DA la întrebările de mai sus, atunci seria de conferințe ce fac parte din evenimentul „și totuși există Speranță” ți se adresează și ție.

Cel care va îndruma participanții și le va oferi sfaturi legate de problemele ce îi frământă este pastorul Armando Miranda, Vicepreședintele General al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Deține un master în religie, obținut la Andrews University și are peste 20 de ani de experiență ca pastor, evanghelist și director de departament. Din anul 1987 până în 2000 a servit ca Președinte al Uniunii de Conferințe Nord Mexicane.

El va fi prezent la Cluj-Napoca în perioada Conferințelor și te va ajută să găsești un răspuns la întrebarea “Cine ești tu?”, va dezvălui “Antidotul anxietății”, și îți va dezvălui “Secretul unei vieți fericite”.

Conferințele se vor desfășura la Cluj Napoca, în sala Auditorium Maximum, str. M.Kogălnicenu, nr.3-5, în perioada 12-19 noiembrie începând cu ora 18.oo

Campania “și totuși există Speranță” te invită să aștepți, să zâmbești, să lupți, să speri, să crezi că în ciuda tuturor provocărilor vieții, chiar prea grele uneori, există Speranță.

Vezi: existasperanta.ro

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.