Asociaţia Creştină de Ajutorare „HaNNaH” oferă bucurie de sărbători

Asociaţia HaNNaH organizează în acest an proiectul caritabil „Ajutor într-o cutie” începând din data de 1 noiembrie 2011 până în 4 decembrie 2011. În cadrul acestei campanii, cei interesaţi vor putea face donaţii în alimente neperisabile, bonuri de masă sau bani, venind astfel în sprijinul numeroaselor familii cu venituri modeste din judeţul Cluj. Locaţiile pentru colectarea alimentelor sunt sediul HaNNaH şi Biserica Baptistă Betel, str. Răvaşului nr. 4-6.

Din 4 decembrie 2011 va începe împachetarea alimentelor şi respectiv distribuirea lor, până în 17 decembrie 2011 când proiectul va lua sfârşit.

Asociaţia HaNNaH, în colaborare cu Biserica Betel, desfăşoară această acţiune de strângere de alimente încă din anul 2007 cu o frecvenţă bianuală, cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi Crăciun, crescând permanent numărul familiilor ajutate.

Organizaţia HaNNah s-a născut în anul 2006 din dorinţa de sprijinire a celor în nevoie, din dorinţa vie de răspândire a Cuvântului lui Dumnezeu în mod practic în mijlocul societăţi în care trăim, arătând astfel că Dumnezeu este aproape, că este viu şi că iubeşte.

Ȋmpreună putem face ca în acest an, pentru mulţi clujeni, Sărbătoarea Crăciunului să fie un motiv de sărbătoare şi bucurie.

Va multummim !


Emilia Maghiar
asociatiahannah.ro

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.