Costel Busuioc cântă pentru inimi

Radio România Cluj lansează luni, 21 noiembrie, a 5-a ediție a campaniei de caritate “Inimi pentru inimi”. În cadrul campaniei, tenorul Costel Busuioc va susţine un concert extraordinar în 25 noiembrie, de la ora 18, în sala de spectacole de la Radio Cluj.

Campania „Inimi pentru Inimi” vine în sprijinul familiei Lingurar din localitatea clujeană Sânicoară, care se confruntă cu probleme grave de sărăcie. Din lipsa banilor, cei doi soți împreună cu cei 7 copii ai lor locuiesc într-o singură cameră. Pentru a se dezvolta armonios, copiii au nevoie de un spațiu în care să doarmă, să învețe și să se joace. Campania noastră constă în construirea unei camere și a unei băi pentru cei 7 copii ai familiei Lingurar. Pentru construcție și utilarea spațiului de locuit este nevoie de 24.000 lei.

Fiecare dintre dumneavoastră se poate implica în acest proiect! Radio România Cluj va organiza în acest sens un concert de caritate la care publicul poate face donaţii în bani.
Astfel, vă invităm la concertul extraordinar cu tenorul Costel Busuioc, care va avea loc luni, 25 noiembrie, de la ora 18, în sala de spectacole de la Radio Cluj. Intrarea la acest eveniment este liberă.

De asemenea, sunteţi invitaţi să participaţi la concursurile Radio Cluj din cadrul emisiunilor “Bună dimineaţa” şi “Exclusiv Magazin” pentru a câştiga o carte scrisă de Costel Busuioc.

Vineri, 23 decembrie, proiectul va fi finalizat, iar copiii familiei Ligurar vor avea un spațiu adecvat de locuit. Radio Cluj va reflecta acest eveniment prin transmisii în direct de-a lungul zilei.

În perioada 21-25 noiembrie la Radio Cluj vor fi difuzate zilnic reportaje despre campania “Inimi pentru inimi”, iar apoi săptămânal câte un reportaj despre stadiul lucrărilor.

Acțiunea din acest an este realizată în parteneriat cu Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj și Asociația Dorcas Aid România.

http://www.radiocluj.ro/ro/evenimente/detalii-eveniment/stire/campania-inimi-pentru-inimi.html

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.