O cutie de pantofi în dar: shoebox.ro

După ’90 și până astăzi românii au fost printre destinatarii cutiilor de pantofi (shoebox) venite din vest (Olanda, Marea Britanie și probabil altele) cu cadouri pentru copii în general din familii sărace sau orfani.

În ultimii ani mă bucur să văd că încet încet învățăm și noi să dăruim la fel cum am primit astfel că mai multe biserici și organizații din Cluj distribuie în județ și chiar și în afara Clujului cutii de pantofi cu cadouri de Crăciun pentru copii nevoiași.

Dacă nu aveți norocul ca biserica dvs. sau vreo organizație să vă fi îndrumat să faceți o astfel de bucurie nu e prea târziu nici acuma. Shoebox.ro este inițiativa unui familii tinere din orașul nostru care prin dedicare și ingeniozitate a făcut ca mulți oameni (din mai multe orașe, din sau fără biserică) să se poate bucura de harul dărniciei iar copii de o surpriză pe care o vor ține minte ani întregi.

Destinatarii sunt copiii de pe elistele primăriei sau ale direcției de protecție a copilului plus sugestiile celor care cunosc familii sau copii amărâți.

Fie prin biserica dvs., fie printr-o fundație în care aveți încredere, fie prin shoebox.ro sau de ce nu, puteți dărui fără intermediari dacă cunoașteți un copil care s-ar bucura, poți „face rai” din darul tău!

>> Shoebox.ro <<

3 Comentarii

  1. Val Vesa (@adspedia) decembrie 12, 2011
  2. LadyShoe decembrie 13, 2011

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.