Concert de crăciun

Elevii Liceului de Muzică “SIGISMUND TODUŢĂ” din Cluj-Napoca vor susţine un CONCERT DE CRĂCIUN, caritabil, organizat de FUNDAŢIA DE CARITATE HERALD

Fundaţia de Caritate Herald în colaborare cu Liceul de Muzică “SIGISMUND TODUŢĂ” şi Parohia Reformată nr. 2 din Cluj-Napoca, organizează la Biserica Reformată cu 2 Turnuri (B-dul 21 decembrie 1989. nr. 41, vis-a-vis de Regionala C.F.R.) – Joi, 22 decembrie, orele 16:00 un concert unde elevii Liceului de Muzică “SIGISMUND TODUŢĂ” vor răsuna într-un ansamblu de voci şi instrumente, anunţând Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului.

Concertul are scop umanitar. Clujenii sunt invitaţi, să se bucure de o seară deosebită de colinde şi în acelaşi timp să se alăture spiritului Crăciunului, având ocazia să fie darnici. Fondurile obţinute prin donaţii vor fi utilizate pentru a ajuta adolescenţii din cadrul Fundaţiei de Caritate Herald să continue să meargă la şcoală. Educaţia – Calea spre o şansă în viaţă! Împreună putem oferi această şansă. Deasemenea, o parte din fonduri vor fi redirecţonate către un copil bolnav de cancer.

Evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de muzică de calitate şi tuturor celor care doresc să iasă din agitaţia cotidiană şi să intre într-o lume liniştită şi plină de bucurie.

“Îţi plac colindele? Îţi place să faci un BINE?” atunci te aşteptăm joi, 22 decembrie, ora 16:00 la Biserica Reformată cu 2 Turnuri. Intrarea se face pe baza unei invitaţii, în schimbul unei donaţii de 5 lei

Relaţii şi detalii: – 0757 300 740 – Viorela Cioban

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.