Săptămâna Căsătoriei 2012 la Cluj

Ceremonia oficiala de lansare a Saptamânii Casatoriei se va desfasura duminica, 5 februarie 2012, orele 16:00 la Hotel Napoca Cluj-Napoca si va fi urmata de o cina romantica pentru cuplurile casatorite.

În perioada 7-14 Februarie Saptamâna Casatoriei va cuprinde o serie de evenimente:

  • seminarii pentru cupluri
  • proiectii de film
  • o seara pe patine
  • dezbateri cu studentii pe tema “De ce sa ma mai casatoresc?”
  • diferite promoții pentru cuplurile casatorite

Saptamâna Casatoriei este o sarbatoare internationala initiata în Marea Britanie în 1997 si celebrata anual în perioada 7-14 februarie. În ultimii ani s-a extins în tot mai multe tari din lume, precum Elvetia, Germania, Cehia, Ungaria, Irlanda, SUA, Australia. Scopul ei este promovarea casatoriei si sustinerea valorilor familiei în societate. În România prima editie a Saptamânii Casatoriei, 7-14 februarie 2011, s-a lansat la Cluj Napoca și s-a organizat în orase precum Oradea, Satu-Mare, Sighisoara, Mediaș si a constat într-o serie de evenimente pentru cuplurile casatorite derulate de ONG-uri, biserici si institutii, precum și anumite promoții oferite de firme cuplurilor casatorite.

Pentru mai multe detalii:
www.MarriageWeek.ro

Persoana de contact:
Stefan Tomoiaga
coordonator Marriage Week Cluj-Napoca
tel. 0745 774 064
info@MarriageWeek.ro

(Notă: Între Vasile Tomoiagă – editorul blogului clujulevanghelic.ro – și Ștefan Tomoiagă – coordonatorul MarriageWeek Cluj-Napoca 2012 – nu există vreo legătură de rudenie.)

Nici un comentariu

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.