Forumul EuroLeadership va include din 2012 o rețea pentru filosofi creștini

Începând cu 2012 organizatorii Forumului EuroLeadership au inclus și o rețea pentru filosofi creștini.

„Europa a fost cândva casa bisericii creștine dar acum este activ seculară. Sistemele de gândire atee și agnostice străbat un mediul spiritual care este în conflict cu Evanghelia. Cele mai multe cadre didactice din lumea academică educate în universitățile secularizate ale Europei au fost formate în mod profund de paradigma naturalistă… În disciplina academică a filosofiei, studenții creștini și erudiții sunt izolați: deseori le lipsesc colegii credincioși sau resursele care să-i ajute.”

În acest scop a fost creată rețeaua pentru filosofi în scopul de a-i ajuta pe aceștia să încorporeze credința în proiectele lor de cercetare, de predare și de mentorare.

Vezi: http://www.euroleadership.org/philosophers

EuroLeadership Forum este un eveniment anual care a început în 2001 sau 2002 (nu am găsit pe site data primului Forum) a cărui strategie este să identifice nevoile comune ale liderilor evanghelici din Europa şi apoi să găsească cele mai bune resurse pentru a împlini acele nevoi. Motto-ul este Nevoile lideilor locali/Resursele globale ale lui Dumnezeu.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.