Curs de instruire a cameramanilor

În perioada 12 martie – 12 iunie, Sens Media TV împreună cu Cyber-Studio organizează cea de a doua ediţie de instruire a cameramanilor media.

Cursurile se adresează cu precădere echipelor media, din bisericile evanghelice, care transmit în direct serviciile divine.

Scopul acestui curs este de a dezvolta abilitățile de cameraman în realizarea unei filmări profesionale atât în cadrul bisericii cât și în filmări de scurt și lung metraj.

Cursul va fi susținut într-un cadru creștin, având ocazia de a împărtăși idei și experiențe între mai multe echipe media din bisericile locale.

Pentru înscrieri scrieți-ne pe adresa inscrieri@cyberstudio.ro. Nu uitați să specificați numărul dvs. de mobil cât și biserica din care faceți parte.

Preţul este de 100 lei/lună, cu 2 întâlniri/săptămână din care una este teoretică şi una practică.

În urma instruirii, cursanții vor fi examinați din cursurile predate, iar cei admiși vor primi și diplomă recunoscută de majoritatea studiourilor din țară.

Menţionăm că o mare parte din absolvenţii acestui training profesează deja ca şi cameramani în cadrul bisericilor cât și în cadrul unor studiouri de televiziune.

Perioada trainingului: 12 martie – 12 iunie 2012

Data începerii: 12 martie ora 18:00

Locația: http://g.co/maps/4ymzf

Pentru detalii suplimentare accesați cyberstudio.ro/curs-cameramani

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.