Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
MediaSafe E03 – Clujul Evanghelic

MediaSafe E03

„A treia întâlnire Media Safe va avea loc Sâmbătă, 31 martie, de la ora 17:00 la Biserica Mănăștur, strada Ospătăriei nr. 10, Cluj-Napoca. Subiectul întâlnirii va fiSocializare/Sharing și vine ca o continuare firească a subiectului Internet, prezentat în luna februarie. În acea întâlnire ne-am referit la Internet ca și principala platformă de distribuție a tuturor tipurilor de media, totuși ne-am limitat la a discuta despre conținutul paginilor Web, la timpul alocat acestora și la modalitatea de accesare.

Socializarea on-line reprezintă o altă fațetă a Internetului. De această dată nu mai este doar interacțiunea utilizatorului cu informația on-line ci și cu ceilalți utilizatori. Cum în spatele unei identități virtuale se poate ascunde oricine, pericolul la care sunt expuși copiii noștri estre evident. Am primit multe întrebări și vă îndemnăm să continuați să le adresați pe www.mediasafe.ro sau pe pagina noastră de Facebook. Vă așteptăm cu mult interes!

Întâlnirea va fi transmisă LIVE pe mediasafe.ro, dar pe toți cei care puteți ajunge vă invităm să fiți alături de noi. Rei va fi din nou împreună cu noi, și vom avea, bineînțeles, o serie de invitați care au un cuvânt de spus în acest domeniu.”

MediaSafe are ca scop educarea părinților cu privire la responsabilitatea pe care o au de a crea un mediu media adecvat in casele lor, pentru familiile lor.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.