Festivalul muzicii creștine contemporane românești Quo Vadis 2012

Ajuns la cea de-a VI-a editie, festivalul Quo Vadis ii are anul acesta ca invitati pe cei mai cunoscuti si apreciati artisti si trupe din Romania, in momentul de fata. Nominalizarile la cele 14 categorii au fost facute de catre posturile de radio, televiziunile si studiourile crestine din tara noastra, tinand cont de activitatea artistilor in perioada 2010-2011. Jurizarea va avea loc chiar in ziua Festivalului,  in functie de voturile publicului  si decizia membrilor juriului.

Evenimentul va avea loc pe 26 Mai la Casa de Cultura a Studentilor – Cluj Napoca si este organizat in parteneriat cu Contrast Media, Credo-TV, Media Crestina si Comknow.

Festivalul are ca scop promovarea si incurajarea creatiilor muzicale ale artistilor si formatiilor din Romania  a caror baza artistica o constituie morala crestina si o relatie autentica cu Dumnezeu.

Festivalul se doreste a fi o evaluare calitativa a activitatii desfasurate de catre artisti/ formatii pe parcursul unui an, in ceea ce priveste organizarile de concerte,  participari la concerte, implicari in diferite manifestari artistice,  activitatea de compozitie si creatie muzicala precum si activitatea de inregistrare si promovare a creatiilor muzicale sub forma de albume.

Quo Vadis are ca scop  motivarea si impulsionarea  artistilor/grupurilor creatore de muzica crestina inspre defasurarea unor activitati artistice autentice,  cresterea calitativa in ceea ce priveste creatiile,  interpretarea si prestatia, indrumarea catre o abordare serioasa in ceea ce  priveste continutul muzical si cel al versurilor . Toate acestea cu scopul cresterii relevantei mesajului pe care acesti artisti pot sa-l transmita prin intermediul acestei arte care este muzica: trairea unei vieti autentice aproape de Dumnezeu.

Vezi > www.quo-vadis.ro

Artisti prezenti:

Alin si Emima TimofteCallatis PraiseMetanoiaCatalin si Ramona Lup Adi Gliga CristoCentriCArgument Tonea Band MiloTeodora Popescu Cristian Cazacu si Ultima Ora AccesHopeBand Ovidiu Andreica Marius PopAlin Timofte Band Sunny DunamisProfides Fitilul si Chibritul Cristi UngurChris AerCurat The MarkerPocaitii Andra & The Fusion Music 4motionSkydive Ami & Crista ParadigmADecean vitamina C

1 comentariu

  1. virgilc aprilie 22, 2012

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.