Seminar: “Cariera TA şi Viaţa TA”

Sunt multi dintre voi care isi aleg cariera tinand cont de bani, de ceea ce ati auzit ca e frumos sau ceea ce ati auzit ca e usor. Nu puteti sa faceti nimic mai gresit de atat. O cariera gresit aleasa inseamna o alegere care se va rasfrange asupra vietii tale pentru toata viata ta. Nici o suma de bani nu va putea sa rascumpere frustrarea care va aparea, certurile din familie, nemultumirile de acasa, supararea care se instaleaza etc.

Pentru a fi bine trebuie sa stim ca fiecare dintre noi am fost creati unici de Dumnezeu trebuie sa intelegem ca exista un job in care ne simtim bine si acest lucru e mai important decat banii. Este ca si in casatorie, daca nu te casatoresti din dragoste cu persoana care este jumatatea ta, curand dupa aceea totul se va darama.

Pentru a va acorda un ajutor in aceasta problema va invitam la un seminar sustinut de o persoana care se ocupa de acest gen de consiliere si indrumare, un profesionist care face asta de o multime de ani Dr. John Schwaiger. Pentru descoperirea caracterului si abilitatilor unice cu care am fost creati in cadrul acestui seminar se vor folosi chestionare special create pentru a va ajuta la identificarea lor.

Pretul care se plateste pentru participare este costul pentru achizitionarea acelor chestionare (Indicatorul de Personalitate) care sunt extrem de eficiente.

Va asteptam cu drag.

Pentru inscrierea si detalii:
Emanuel Tritean
0755.351.577

via stiricrestine.ro

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.