Eugen Stâncel a încetat din viață

Eugen Stancel a plecat fulgerator dintre noi ieri 17 mai 2012 in urma unui atac de cord.

Eugen s-a nascut in 6 august 1952; a fost implicat in lucrarea bisericii si a activat ca si cercetator stiintific intr-un institut tehnologic. A fost prezbiter cu misiunea in biserica baptista Iris si a fost implicat in slujirea in inchisori, fiind un tata nu numai pentru familia lui ci si pentru cei uitati in inchisori. A fost omul cheie in multe parteneriate cu organizatii care au venit sa ajute Romania, sustinand atat lucratori la sate, constructia de biserici si alte programe de ajutorare in toata zona Ardealului de nord. In special datorita lui, s-au derulat colaborari de peste 20 de ani cu grupuri de credinciosi din vest, printre care cele initiate de Harry Dent, fost consilier prezidential la Casa Alba, Jesse Powers, evanghelist, Greg Horton, John Simmons si multi altii.

Eugen a fost inainte de orice un om care a slujit cu credinciosie si cu modestie, a incurajat si a mentorat oameni, atat pe taram profesional cat si cel al lucrarii. Ii multumim lui Dumnezeu pentru anii cat l-a lasat pe Eugen intre noi, si pentru slujirea cu excelenta in toate domeniile in care a activat.

Nu ne ramane decat sa celebram viata lui Eugen si sa fim multumitori Domnului pentru el, in ciuda durerii despartirii. Raman printre noi sotia lui, Valeria, si fii Ruben si Dan impreuna cu familiile lor.

La serviciul de inmormantare vor vorbi Beni Faragau si Jesse Powers, iar la serviciul de priveghi vom avea ocazia sa auzim marturii de la oameni a caror viata a fost atinsa de Dumnezeu prin Eugen.

Serviciul de inmormantare va avea loc duminica 20 mai de la ora 10:30-12:30 la Biserica Baptista din Iris. Priveghiul va fi sambata 19 mai de la 19:00 la biserica Iris. Adresa bisericii Iris este Sobarilor 11; inhumarea va avea loc duminica la cimitirul din Campia Turzii, incepand cu ora 14:00.

Daniel Lar

Vezi si anuntul Bisericii Iris.

Actualizare: puteti urmari inregistrarea priveghiului si a inmormantarii.

8 Comentarii

  1. alexandra mai 19, 2012
  2. ana pintea mai 19, 2012
  3. Vasile Bel mai 19, 2012
  4. Dragoman Augustin mai 19, 2012
  5. mihailciprianmuresan mai 19, 2012
  6. Sanda Curea Zeic mai 20, 2012
  7. Nelu Cintean mai 21, 2012
  8. Ghițescu Bogdan februarie 10, 2020

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.