Media Safe E05 – Muzica/MTV

A cincea întâlnire Media Safe va avea loc Sâmbătă, 26 mai, de la ora 17:00 la Biserica Mănăștur, strada Ospătăriei nr. 10, Cluj-Napoca.

Se spune că muzica este un drog. Capacitatea ei de a transmite stări sufletești diverse merită a fi luată în seamă. Unii oameni se îndrăgostesc pe muzică sau se închină, în timp ce alții se sinucid. Mesajul ei trece dincolo de cel strict melodic, îmbrăcând diverse forme, de la cele mai subtile până la cele directe, chiar brutale. Asocierea muzicii cu imaginea, în cazul videoclipurilor, crează un produs extrem de influent.

Vă invităm la o altfel de „audiție”, care sperăm să ne ajute să controlăm un domeniu atât de controversat și de influent, de dragul copiilor noștri. Vă îndemnăm să continuați să ne adresați întrebările dvs. pe www.mediasafe.ro sau pe pagina noastră de Facebook. Vă așteptăm cu mult interes!

Întâlnirea va fi transmisă LIVE pe mediasafe.ro/live, dar pe toți cei care puteți ajunge vă invităm să fiți alături de noi.

Așa cum v-am obișnuit, vom avea o serie de invitați pentru care muzica este o parte importantă a vieții lor, iar părerea lor este una cât se poate de avizată, inclusiv în domeniul creșterii copiilor.

http://mediasafe.ro

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.