Cursul de vara Jubilate

Dacă slujeşti în biserică prin muzică, într-unul din următoarele domenii: dirijor, lider de închinare, membru în echipa de închinare, instrumentist, învăţător de şcoală duminicală sau corist şi dacă doreşti „să înflăcărezi darurile” pe care Domnul ţi le-a dat, te aşteptăm la Cursul de Vară Jubilate, în localitatea Şelimbăr, lângă Sibiu.

Cursul va începe luni, 23 iulie 2012 la ora 10 şi se va încheia duminică, 29 iulie, după prânz. În acea duminică intenţionăm să slujim împreună cu toţi participanţii în două biserici din Sibiu. Costul cursului, care cuprinde masa şi cazarea este de 450 lei.

Dorim să începem fiecare dimineaţă închinându-ne Domnului împreună, printr-un timp de părtăşie în cântare şi cuvânt. Toţi participanţii se vor bucura de Ansamblu Coral şi de studiu biblic în plen cu invitatul nostru special, Radu Gheorghiţă. Pentru o dezvoltare a darurilor specifice fiecărui cursant, anul acesta vă oferim 8 cursuri şi 7 ateliere.

Te poţi înscrie la cursul de vară completând formularul de pe site-ul www.jubilate.ro, prin email la adresa office@jubilate.ro sau prin telefon la 0359.402.375.Vă aşteptăm cu drag să veniţi la acest curs, pentru a lăuda faptele Domnului „pe care toţi oamenii trebuie să le mărească.”

Vezi: http://jubilate.ro

1 comentariu

  1. virgilc iunie 15, 2012

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.