Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Concert coral: „American A Cappella”, Southern Chorale (SUA) – Clujul Evanghelic

Concert coral: „American A Cappella”, Southern Chorale (SUA)

American A'Capella Poster

 

Concert coral:  „American A Cappella”

Southern Chorale (SUA)

dr. Gregory Fuller, dirijor

În program:  lucrări de Bernstein, Barber, Lauridsen, Dello Joio şi Thompson; muzică folclorică, spiritualuri, pop

miercuri, 22 mai, ora 19

Biserica Reformată de pe str. M. Kogălniceanu

Intrare liberă

“American A Cappella”:  Turneu internaţional de concerte cu „Southern Chorale”

„Southern Chorale” este ansamblul coral de elită al “University of Southern Mississippi” din Hattiesburg, Mississippi, SUA, majoritatea membrilor lui fiind studenţi la nivel de licenţă, master sau doctorat ai facultăţii de muzică din universitate.  În turneu, ansamblul va prezenta un program atractiv intitulat “American A Cappella”, program ce include atât lucrări ale compozitorilor americani consacraţi: Bernstein, Barber, Lauridsen, Dello Joio si Thompson, cât și muzică folk, negro spiritual și pop.

Turneul din Ungaria și România va include orașele Budapesta, Timișoara, Sibiu, Brașov, Sighișoara și Cluj-Napoca. În Cluj-Napoca, pe lângă concertul a cappella de miercuri, 22 mai (ora 19, Biserica Reformată de pe str. Kogălniceanu), cele 4 zile de repetiții împreună cu cei 70 de membrii ai corului și cu orchestra Filarmonicii de Stat “Transilvania” se vor finaliza cu un concert în seara zilei de vineri, 24 mai a.c. Corurile şi orchestra vor prezenta lucrarea lui William Walton, “Belshazzar’s Feast”. Studenții, membri ai ansamblului, vor fi cazați în aceste patru zile în casele localnicilor, situație care facilitează contactul direct cu comunitatea și cultura locală.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.