Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Dincolo de suferință – Clujul Evanghelic

Dincolo de suferință

Iubitii nostri,

La conferinta ce a avut loc intre 8-10 Mai 2013 la Marisel, jud. Cluj, mai multi reprezentanti ai organizatiilor umanitare crestine din Romania au hotarat sa elaboreze o declaratie/apel pentru acceptarea si integrarea persoanelor cu dizabilitati in biserica si societate. La conferinta a participat si o delegatie a organizatiei Joni and Friends USA care desfasoara proiecte de ajutorare a persoanelor cu dizabilitati din Romania, de zeci de ani.

Va invitam sa acceptati si sa va asumati aceasta declaratie, implinind Cuvantul Bibliei, privind dragostea pentru semenii nostri, persoanele cu dizabilitati.

In cazul in care considerati utila si necesara declaratia, asteptam sa ne comunicati hotararea dumneavoastra, privind semnarea aceastui document la mailul caritatea_cluj@yahoo.com

Membrii asociatiei noastre prin Centrul Crestin Mefiboset si asociatiile partenere din reteaua „Slujirea persoanelor cu dizabilitati” sunt gata sa colaboreze cu cei ce doresc sa se inroleze in aceasta slujire.

Va invitam sa participati efectiv la cursul „Dincolo de suferinta” care se desfasoara dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Joni Eareckson Tada & SteveBundy din USA.

1 Petru 4:10 „Ca nişte buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi să slujească altora după darul pe care l-a primit.”

Va asteptam cu drag!

Asociatia Caritatea Umanitar Internationala
Address: Nichita Stanescu 3, 400366 Cluj-Napoca
Mailing address: Mircea Eliade 22, 400364 Cluj-Napoca
Tel/Fax: (004) 0264 438050;
www.caritatea.org

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.