Curs de Evanghelizare împreună cu Dr. Eddie Fox

Afis Eddie Fox

Eşti lider de tineret, lucrător creștin, misionar, pastor sau pur şi simplu doreşti să fii mai eficient în vestirea Evangheliei?

Institutul Mondial de Evanghelizare Metodist în parteneriat cu Biserica Metodistă Unită România vă oferă ocazia de a învăța principii practice din domeniul Evanghelizării printr-un slujitor al Lui Dumnezeu care este implicat într-o lucrare cu impact în toată lumea. Participarea este gratuită, pe bază de înscriere, completând formularul de mai jos. Oferim de asemenea diplome de participare celor doritori, data limită a înscrierii este 23 septembrie.

Cine este Eddie Fox?

Dr. Eddie Fox este vorbitor internaţional, un om foarte implicat în evanghelizare, fiind încă din anul 1982 directorul executiv al Institutului Mondial de Evanghelizare. În momentul de față conduce 16 birouri regionale de evanghelizare aflate pe mai multe continente. Scopul acestor centre este proclamarea evangheliei tuturor oamenilor. De asemenea, a fost director Mondial al Conciliului Metodist și a fondat mai multe lucrări creștine cu impact global. El face parte și din bordul profesoral al “Şcolii de Evanghelizare Billy Graham, unde a echipat şi încurajat mii de păstori, din mai mult de 100 de denominaţiuni, în domeniul evanghelizării.

Dr. Fox este în același timp autorul câtorva cărţi (care vor avea parte şi de o traducere în românește), dintre care amintim: Împărtășește-ți credința, Valoarea Harului, Trăind o Viaţă Noua, Moşteneşte Împărăţia, etc.

Cunoscutul evanghelist Billy Graham a spus cu referire la el:
“Cred că Dumnezeu te-a ales pentru un timp ca și acesta, vei rămâne în rugăciunile mele”.

În ce priveşte chemarea de a spune oamenilor Vestea Bun Eddie Fox afirmă cu tărie: ” Trebuie să evanghelizăm pentru că Dumnezeu a venit în persoana Lui Isus, Dumnezeu este un Evanghelist care prin Duhul Sfânt caută oamenii pierduţi pentru a-i răscumpăra pe ei și tot ce este în jurul lor.”

Pentru înscriere accesaţi site-ul www.caleacredintei.org

2 Comentarii

  1. Sandra Nicolae septembrie 3, 2013

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.