Conferința: Timpul este Acum!

ConferintaTimpul este ACUM Cluj-Napoca

Biserica Metodistă Unită vă invită la conferința: Timpul este Acum!
… Ci îndemnaţi-vă unii pe alţii în fiecare zi, câtă vreme se zice: „astăzi”, pentru că niciunul din voi să nu se împietrească prin înşelăciunea păcatului. Evrei 3:13

Vor cânta:
Acces Band
https://www.facebook.com/Accesband

Ovidiu Andreica & Band

Calea Credinţei Worship

Vorbitori:
Dr. Eddie Fox

Dr. Eddie Fox este vorbitor internaţional, un om foarte implicat în evanghelizare, fiind încă din anul 1982 directorul executiv al Institutului Mondial de Evanghelizare. În momentul de față conduce 16 birouri regionale de evanghelizare aflate pe mai multe continente. Scopul acestor centre este proclamarea evangheliei tuturor oamenilor. De asemenea, a fost director Mondial al Conciliului Metodist și a fondat mai multe lucrări creștine cu impact global. El face parte și din bordul profesoral al “Şcolii de Evanghelizare Billy Graham”, unde a echipat şi încurajat mii de păstori, din mai mult de 100 de denominaţiuni, în domeniul evanghelizării.

Dr. Fox este în același timp autorul câtorva cărţi (care vor avea parte şi de o traducere în românește), dintre care amintim: Împărtășește-ți credința, Valoarea Harului, Trăind o Viaţă Nouă, Moşteneşte Împărăţia, etc.

Cunoscutul evanghelist Billy Graham a spus cu referire la el:
“Cred că Dumnezeu te-a ales pentru un timp ca și acesta, vei rămâne în rugăciunile mele”.

Bishop Michael Watson

Michael Watson este liderul episcopal al Bisericii Metodiste Unite pe regiunea North Georgia care cuprinde 930 de biserici, mai mult de 1.500 de păstori și 360.000 de membri activi. Acesta deține un doctorat în teologie și are o experienţă de peste 40 de ani în lucrarea lui Dumnezeu.

www.bisericametodista.ro

www.caleacredintei.org

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.