Ghiţă Mocan la Biserica Penticostală nr.1 Carpați

banner_11

Tineri dragi,
Vă invit la o seară doesebita alături de păstorul, profesorul şi bloggerul Ghiţă Mocan din Oradea.

Foarte prezent, în mediu internetului prin blogul său http://www.coramdeo.ro/ şi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ghita.mocan pastorul Ghiţă Mocan a răspuns pozitiv invitaţiei noastre.

Vino la întâlnirea tinerilor de sâmbătă 9 noiembrie ora 17:00 să-L întâlneşti pe Domnul. Mesajul serii este deosebit de provocator din studiul „Izvodirile minţii”, tema fiind „Cum mă raportez la mine însumi? “.

Cu toţii avem întrebări de genul:
1. Mă accept aşa cum sunt?
2. Mă subevaluez sau mă supraveluez?
3. De unde provin informaţiile care determină raportarea la mine însumi?

Apostolul Pavel spune în 2Corinteni 10:5 “Noi răsturnăm izvodirile minţii şi orice înălţime, care se ridică împotriva cunoştinţei lui Dumnezeu; şi orice gând îl facem rob ascultării de Hristos”

Ce trebuie să răstorni? Înălţimile: domeniile din viaţa ta, care sunt în posesia vrăjmaşului. Cu ce trebuie să te lupţi? Cu izvodirile minţii: teamă de ce este mai rău în loc să te încrezi în Dumnezeu care îţi vrea binele.

Ce trebuie să faci rob ascultării de Hristos? Orice gând: cele care nu se aliniază la Cuvântul lui Dumnezeu sau care nu se supun legii lui Hristos pentru viaţa ta.

Vom cânta spre lauda Domnului alături de Grupul Elim din Cluj Napoca şi vom interacţiona cu pastorul Ghiţă Mocan pe subiectul serii. În limita timpului o să provocăm invitatul nostru să vorbească despre experienţele şi frământările pe care le-a avut în tinereţe şi l-au marcat în relaţia cu Dumnezeu.
Răspândeşte informaţia prietenilor şi colegilor tăi, invită-i la acest program deosebit. Vârsta nu este o barieră de a participa. Domnul te aşteaptă şi te aşteptăm şi noi!

Daniel Malutan.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.