Bucuria reiese din lucruri marunte, generiozitatea dintr-o inima sincera #Craciun 2013

campanie11Vrei să ne amintim magia?

Am iubit Crăciunul dintotdeauna, am iubit să aud colindele care păreau magice în fiecare seară, am iubit mirosul prăjiturilor şi mireasma scorţişoarei, mirosul dulce al Craciunului, am fost vrăjiti de fiecare fulg de nea, uimiti de cum totul se schimbă în acest peisaj alb, fin. Am trăit cele mai frumoase amintiri, din prima dimineaţă sub uvertura iernii şi până la ultimul vers duios de colindă, ultima vestire a naşterii Mântuitorului. Fericiti, cu multe amintiri, întregi, împliniti, frumoasi şi plini de speranţă.. Crăciunul îşi pune amprenta peste toate, peste tine.. „

Cred că fiecare suflet are în el magia sărbătorilor şi totuşi fiecare suflet caută acest strop de magie fără a şti că el însuşi dă naştere ei, magiei.

Şi tu poţi poţi aminti sufletelor dragi că magia există, e în fiecare!

De acest Crăciun, vino să ne împărţim magia cu cei care au uitat că o pot trăi, o pot vedea şi înspre amintiri frumoase o pot folosi..

Ne propunem sa mergem la un orfelinat, iar in functie de fondurile care le vom strange, vom incerca sa mergem si la un azil de batrani. Tu, ne poti ajuta financiar, iar la sfarsitul campaniei, noi iti trimitem poze din locurile unde am fost, precum si un document in care iti justificam unde a mers fiecare banut donat de tine! Daca ajuti la aceasta campanie, te inscri automat in concursul de Craciun, unde vei putea castiga un cd cu noul album Adi Gliga (“Eu si un defect”) si un cd de la Alin Timofte (cantece de Craciun).

Cum ne poti ajuta financiar?
Daca esti din Cluj, ne putem intalni personal pana in data de 15 decembrie, insa daca esti din alt oras, poti trimite banii astfel:

1.prin Western Union pe numele Aris Soporan (daca alegi aceasta metoda, trimite un mail la contactsoporan@gmail.com sau pe facebook la www.facebook.com/aris.soporan , iar eu iti voi trimite seria si nr de buletin)

2.prin depunere sau transfer  bancar  pe numele Aris Soporan cu mentiunea ” numele vostru + campanie craciun” in urmatoarele conturi:

RO42BTRLEURCRT0231469101 (euro)

sau

RO92BTRLRONCRT0231469101 (roni)

Daca cumva intampinati probleme in a intelege cum puteti sa ne ajutati, nu ezitati sa ma contactati la contactsoporan@gmail.com , pe www.facebook.com/aris.soporan sau 0748580572 !

Orice donatie este binevenita !!!

Va multumim pentru ajutor !

De Craciun, ISUS este MOTIVUL !!!

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.