Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
”Matricea avortului”- la Biserica Teofania – Clujul Evanghelic

”Matricea avortului”- la Biserica Teofania

matricea-avortuluiÎn cadrul săptămânii „Pentru viaţă” vă invităm la o seară specială găzduită de Biserica Teofania. O scurtă descriere a evenimentului ”Matricea avortului – ADEVĂRUL ÎNGROZITOR DESPRE PĂGÂNISMUL CONTEMPORAN”:
Eşti pentru viaţă, pro-life? Crezi că viaţa începe o dată cu concepţia în pântec? Dacă da. probabil trebuie să vi la acest eveniment!

Cât de prețioasă este pentru tine viaţa unui bebeluş nenăscut? Poţi să-ţi răspunzi singur la această întrebare verificând cât te costă (ce faci concret) ca să protejezi această viaţă.

Care crezi că este cauza principală pentru care femeile ajung sa facă aşa de uşor avort? Crezi că problema fundamentală este de natură politică, economică, socială sau profund spirituală?
Vino să-ţi fie mintea şi acţiunile transformate. Descoperă împreună cu noi dimensiunea extrem de spirituală ce se ascunde în spatele sacrificiilor umane moderne, cu alte cuvinte industria avortului.

Deschide-ţi ochii şi inima ca să înţelegi istoria ascunsă a revoluţiei sexuale şi a rodului pântecului ei – AVORTUL, cu toate legăturile sale oculte şi întunecate.

Vom viziona materiale video în limba engleză şi vom avea dezbateri libere pe tema lor pe parcursul celor 2 ore de întalnire si sperăm să plecăm acasă transformaţi.

”Acest documentar m-a schimbat profund şi m-a facut sa nu mai stau pasiv ci să ma implic în a fi o voce pentru cei fara glas”

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.