Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Corul și Orchestra Sanctus Pro Deo în concert la Cluj Napoca – Clujul Evanghelic

Corul și Orchestra Sanctus Pro Deo în concert la Cluj Napoca

Afis

În zilele de 18, 19 și 20 octombrie 2014, Corul și Orchestra Sanctus Pro Deo vor susține o serie de concerte vocal-simfonice, sub genericul „SING YOUR SONG – ediția a III – a, în orașele Sibiu, Deva și Cluj Napoca.

Sâmbătă, 18 octombrie 2014, evenimentul muzical se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, de la ora 19:00.
Duminică, 19 octombrie 2014, Corul și Orchestra Sanctus Pro Deo se vor afla în Deva, la Biserica Sfânta Treime (str. M.Kogălniceanu, Nr.14 A), unde vor concerta începând cu ora 17:00.

Luni, 20 octombrie 2014, de la ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca (Piața Lucian Blaga, nr. 1-3), va fi gazda manifestării.
Repertoriul abordat cuprinde muzică de film, John Williams – Theme from Schindler’s List, Hatikvah from Munich; din diapazonul clasic, B. Britten: Simple Symphonie, părțile a III – a și a IV-a; G.F. Haendel „Hallelujah” from Messiah, arr. Daniel Moțocan și Dmitri Shostakovich – „Waltz No. 2” from „Suite for Variety Orchestra”. Registrul muzical contemporan aduce în fața publicului, fragmente din L. Muntean, D. Clydesdale, J. Rouse & R. Sterling – aranjamente vocal-simfonice, Stuart K. Hine – How Great Thou Art, arr. Gary Slechta.

Sanctus Pro Deo este o asociație corală formată din tineri creștini evanghelici din România, cu nucleul la Sibiu, care elaborează proiecte tematice organizând concerte vocal simfonice. Acestea aduc în atenția publicului larg interpretarea unor partituri recente, dar și din imnologia clasică, aranjate și orchestrate de cei mai talentați compozitori și orchestratori contemporani.

Dorința asociației Sanctus Pro Deo este de a aduce bucurie prin muzica vocal-simfonică și corală pe care o prezintă, aceasta fiind fundamentată pe conținutul creștin al repertoriului abordat.

Din octombrie 2005 și până în prezent, Corul și Orchestra Pro Deo au creat și susținut o serie de astfel de proiecte muzicale, bucurându-se de o apreciere deosebită din partea publicului.

Prețul unui bilet este de 15 RON. Rezervări bilete și alte detalii despre concerte pe:
http://www.singyoursong.sanctusprodeo.ro

Pentru detalii suplimentare:
Daniel Lienerth
0755.583730
Iudita Căuneac
0749.515205

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.