Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Conferința anuală „Eu Femeia” ediția a V-a: Biruitoare în călătoria vieții‏ – Clujul Evanghelic

Conferința anuală „Eu Femeia” ediția a V-a: Biruitoare în călătoria vieții‏

conferita eu femeia ed 5 lansare
Biserica Riul Vietii Cluj are placerea de a anunta cea de-a V-a editie a conferintei „Eu Femeia”. Tema acestei editii este: Biruitoare in calatoria vietii. „…noi suntem mai mult decat biruitoare prin Acela care ne-a iubit” Romani 8:37 Invitat special Rodica Volintiru. Data: 24-25 iulie 2015 Locatie: str. Traian Mosoiu, nr.28, Cluj Napoca.

Evenimentul este dedicat in mod special femeilor si a luat nastere din dorinta de a aduce in fata publicului feminin problemele cu care se confrunta si mai ales solutiile pentru aceste probleme.

Din programul evenimentului: lansare de carte in premiera in Cluj Napoca: Biruitori in incercare de Rodica Volintiru. Accesul este gratuit cu inscriere in prealabil si confirmare a participarii pana la data de 20 iulie!

Rodica Volintiru este cunoscută în rândul femeilor ca fiind o vorbitoare plină de pasiune și o slujitoare dedicată lui Dumnezeu. Este impreuna cu sotul ei o mesagera a chemarii la trezire pentru generatia noastra.

In urma unor experiente deosebite cu Domnul a primit chemarea la o viata de consacrare prin post si rugaciune pentru natiuni si mai ales pentru Romania. Rodica este mama a 4 copii si incepand cu anul 2007 impreuna cu sotul ei Marian, slujesc ca si misionari in Romania si in alte tari.

Prin lucrarea de misiune si prin mesaje transmise la conferinte de femei din diverse tari, ea a devenit purtatoarea unui mesaj etrem de actual si necesar pentru trezirea spirituala si innoirea relatiei cu Dumnezeu a credinciosilor.

Mai multe detalii legate de inscriere si participare 0744 636111 / 0747 425160.

https://www.facebook.com/riulvietiicj

http://riulvietiicj.ro

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.