Concert Heritage, Biserica Betel

Biserica Baptista Betel gazduieste un concert al formatiei Heritage din Canada in data de 07 aprilie 2016 (joi), ora 19.00. Intrarea libera!

Posted by Clujul Evanghelic on 28 Martie 2016

Cântăreţul Sebastian Demrey şi instrumentistul Jimmy LaHaie au aceaşi viziune: să se întoarcă la cele mai frumoase imnuri din trecut şi să le recreeze, dar să rămână fideli acestor lucrări muzicale nemuritoare.

Amândoi sunt din Montreal, fiind artişti cunoscuţi şi premiaţi pe cont propriu chiar şi înainte de a forma Heritage în 2010. De atunci, au lansat 3 albume în franceză şi au avut un turneu în jurul lumii.

Proiectul lor, Heritage, a câştigat multe premii, printre care şi Canadian Francophone album of the Year (Albumul Francofon Canadian al Anului) şi Video of the Year (Videoclipul Anului) cu versiunea uimitoare a cântării Ce mare eşti (Dieu tout-puissant), în care cântă împreună cu un cor de 5000 de oameni din toată lumea, în limba franceză.

Avem bucuria deosebită de a-i avea ca și invitați în orașul nostru pentru a susține un concert extraordinar. Asigură-te că vei fi prezent. Va fi o seară memorabilă!

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.