Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
ESTE VIU – Eveniment la Cinema „Florin Piersic” – Clujul Evanghelic

ESTE VIU – Eveniment la Cinema „Florin Piersic”

1mai

Acest eveniment a luat ființă din dorința de a reaminti tuturor că Isus Hristos este viu, din dorinţa de a ne bucura împreuna de Învierea Lui! Deşi Isus a fost judecat, batjocorit şi răstignit de mâini omenești, El a murit pentru iertarea păcatelor mele și alor tale… DAR a treia zi a înviat și acum stă la dreapta Tatălui Nostru din Ceruri. Domnul nostru este viu!

Evenimentul va consta în mai multe momente cheie: vom avea un moment muzical cu cântece tematice de Paşti, oferit de trupa bisericii Casa Tâmplarului Cluj, vom afla ce părere au copiii despre sărbătoarea de Paşti și ce semnifică Învierea pentru ei, iar pentru a exemplifica mai bine sacrificiul făcut de Isus la Cruce, vom viziona o sceneta, pregatita cu mult entuziasm de o echipa de tineri talentaţi.

Vino să afli de ce și în ce fel Învierea Lui influenţează viaţa mea și a ta.

Este Viu e un eveniment dedicat Învierii Lui, un motiv de mare bucurie pentru noi toţi! Aşa că invită un prieten, vino cu inima deschisă și asteaptă ca Dumnezeu să răspundă întrebărilor tale!

Intrarea este liberă!

www.casatamplarului.org

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.