Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Asociația „Casa Betsaida” angajează personal – Clujul Evanghelic

Asociația „Casa Betsaida” angajează personal

slide-1

Asociatia „Casa Betsaida”, cu sediul in Salicea, str.Principala nr.97, Comuna Ciurila, judetul Cluj, scoate la concurs 2 posturi: 1 post pentru asistent social, nivel superior, cu norma intreaga, 1 post pentru asistent medical generalist, norma intreaga.

Probele stabilite pentru concurs: selectia dosarelor inscrise la concurs, interviul, proba     practica si proba scrisa.

Etapele desfășurării concursului:

 • Pregatirea interviului: in vederea sustinerii interviului, se trimit urmatoarele documente pe mail: cerere de inscriere la concursul de admitere, scrisoarea de intentie a candidatului la concurs si Cv-ul persoanei. Documentele se trimit in perioada: 15 aprilie, ora 16 pana in 27 aprilie, ora 23:59, obligatoriu la adresele de mail: dragomir2010@gmail.com,
 • drag_corina@yahoo.com si betsaida@yahoo.com

Desfasurarea interviului: are loc in zilele de 25 aprilie, intre orele: 08-13 si 28 aprilie, intreorele 08-17:00.

Proba practica se va desfasura dupa sustinerea interviului, iar proba scrisa se va tinea in ziua de joi, 28 aprilie, intreorele: 14-16. In cazuri exceptionale, proba scrisa se poate sustine si in ziua sustinerii interviului de luni din 25 aprilie, in functie de solicitari. Daca este cazul, in functie de solcitari, se mai organizeaza o sesiune de interviuri si proba scrisa dupa data de 03 mai 2016.

BIBLIOGRAFIE de concurs pentru postul de Asistent social:

 1. Legea asistenţei sociale  nr. 292/ 2011;
 2. Legea  nr. 466/2004 privind Statutul asistentului social, cu modificările și completările ulterioare.
 3. Ordinul nr.2126/05.11.2014 privind aprobarea Standardelor minime de calitate pentru acreditarea serviciilor sociale destinate persoanelor varstnice, Anexa 1 (Standarde minime de calitate pentru serviciile sociale cu cazare organizate ca centre rezidentiale destinate persoanelor varstnice.
 4. Legeanr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
 5. Ordinul nr.67/21.01.2015 privind aprobarea Standardelor minime de calitate pentru acreditarea serviciilor sociale destinate persoanelor adulte cu dizabilitati, Anexa 1.

BIBLIOGRAFIE de concurs pentru postul de Asistent medical generalist:

 1. Codul de etica si deontologie al asistentului medical generalist, al moasei si al asistentului medical din Romania – anul 2009
 2. Fizio-kinetoterapia si recuperarea medicala , Iaroslav Kiss – Ed.Medicala, 2004
 3. Ordinul nr.2126/05.11.2014 privind aprobarea Standardelor minime de calitate pentru acreditarea serviciilor sociale destinate persoanelor varstnice, Anexa 1 (Standarde minime de calitate pentru serviciile sociale cu cazare organizate ca centre rezidentiale destinate persoanelor varstnice).

Candidatii concursului de admitere vor fi anuntati individual de rezultatele obtinute in urma desfasurarii probelor, telefonic sau prin mail. Rezultatele concursului vor fi comunicate participantilor in data de 03 mai 2016.

Persoanele castigatoare ale concursului de admitere vor fi notificate public pe site-ul Asociatiei „Casa Betsaida”  (http://caminbatranicluj.ro/)

1 comentariu

 1. Ioana ianuarie 26, 2018

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.