Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Curs de formare în consiliere creștină – Clujul Evanghelic

Curs de formare în consiliere creștină

Afis_scoaladeformarecrestina (1)

SCOALA DE FORMARE IN CONSILIEREA CRESTINA are placerea sa va anunte desfasurarea unui Curs de Nivel 1 (Fundamental) la Cluj-Napoca, sub egida Asociatiei Consilierilor Crestini din Romania

CAND?

Prima jumatate a cursului se va desfasura in perioada 10-11-12 iunie, 2016. Cealalta jumatate, din totalul de 50 de ore se va stabili la o data ulterioara in acest an, impreuna cu cursantii.

UNDE?

Cursul va avea loc la sediul Bisericii Eclesia din Cluj-Napoca, Str, Dorobantilor, nr. 18-20.

PENTRU CINE?

Acest curs se adreseaza unei palete largi de crestini  evanghelici implicati in lucrul cu oamenii si interesati de consilierea creştină la nivel profesional: pastori, prezbiteri, lideri de tineret, misionari, medici, psihologi, psihoterapeuți, sociologi, asistenți sociali, asistenți medicali, etc.

CAT?

Participarea la curs presupune un cost de 250 de lei, care include manualul si materialele, resurse pentru pauzele de ceai/cafea/snacks si taxele stabilite de organizatie pentru acest tip de training.

CINE?

Cursul va fi sustinut de Stefania Botez, psihoterapeut si consilier crestin, presedinte ACCR

Contact inscrieri:

Confirmarea inscrierii presupune si plata taxei si poate fi facuta pana in data de 01 iunie, 2016, la urmatoarea persoana de contact:

Mari Deak, email: secretareclesia@yahoo.com, mobil: 0752.443.682

Detalii suplimentare:

  • La acelasi contact veti primi formularele necesare inscrierii
  • Cursul fundamental presupune continuitate prin accesarea ulterioara a Nivelului 2 (Avansat) care insumeaza 150 de ore
  • Pentru informatii suplimentare cu privire la la cursuri si organizarea acestei lucrari recomandam consultarea sectiunilor website-ului Asociatiei Consilierilor Crestini din Romania care poate fi accesat la adresa:

http://www.accro.ro

 

 

VA ASTEPTAM CU DRAG!

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.