Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Conferința creștină anuala Eu Femeia, ediția 2016 – Clujul Evanghelic

Conferința creștină anuala Eu Femeia, ediția 2016

eu-femeia

Conferinta Crestina Anuala „EU FEMEIA” – 14-15 octombrie 2016 | Scoala Biblica, str Traian Mosoiu, nr. 28, Cuj Napoca

Biserica Riul Vietii va invita la o noua editie a Conferintei Crestine Anuale „Eu Femeia”, care are loc in perioada 14-15 octombrie la Cluj Napoca.

Indemnul nostru in acest an este: Fiice ale Domnului, ridicati-va!
Invitat special al acestei editii este Cindy Reid din Oxford UK, care alaturi de sotul ei guverneaza biserica Christian Life Centre Church.

Aceasta declara: „Dumnezeu nu a spus sa fi invizibila. A spus invincibila. Fiicele Sale trebui sa fie o prezenta puternica pe acest pamant.

De cat timp nu te-ai mai simtit invincibila? Poate ca a trecut mult timp, prea mult timp. Menirea ta nu este sa te ascunzi in intuneric ci sa fii o raza de lumina si de speranta. Menirea ta este sa fi de neoprit , de neinfrant. Dumnezeu te vrea invincibila!”

Alaturi de Cindy Reid, femeile din Biserica Riul Vietii te asteapta la un program cu ateliere, momente speciale si surprize.

Participarea este gratuita, insa este necesara o inscriere in prealabil la numerele de telefon: 0744 636 111 si 0747 425 160.

Te asteptam cu drag!

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.